Korona-aika hiljensi Kielibaarin

Kielibaari on lopettanut aktiivisen sisällöntuotannon, eikä sivustoa enää päivitetä. Baarin ovi pysyy kuitenkin auki, sillä suuri osa sivustolla julkaistuista artikkeleista ja kielihuomiosta on edelleen relevanttia; toivonkin, että sisältö palvelee teitä suomen janoisia, jotka kenties löydätte baaritiskin ääreen hengailemaan.

Korona-aikaan osui monenlaista: pitkäaikaissairaan perheenjäsenen aikaisempaa vaativampi omaishoito, tärkeiden yhteistyökumppaneiden polku opinnoista työelämään ja sisällöntuotantoon myönnettujen apurahakausien päättyminen.

Lämmin kiitos Kielibaarin sisällöntuotannon rahoittajille Koneen Säätiölle, Jokesille ja Niilo Helanderin Säätiölle. Kiitos yhteistyökumppaneille ja erityisesti Jenny Tarvaiselle ja Sini Söyringille – teidän ideanne ja kirjoituksenne toivat baaritiskille elinvoimaa ja kieli-iloa!

Suurin kiitos kuuluu teille baaritiskillä vierailleille kävijöille ja lukijoille. Kommenttinne ja kekseliäät kielihuomionne inspiroivat ja myös osoittivat, että suomen kielen asema yhteiskunnassamme voi vahvistua, jos niin haluamme.

Jos tarvitset kielenhuolto- tai editointipalveluja, voit tilata niitä edelleen Kielibaarin sivustolta tai ottaa suoraan yhteyttä spostitse: tiski<at>kielibaari.fi

Pitäkäämme suomesta huolta!

 

Kesällä 2022

Sari T. Tiiro, baarimestari, Kielibaarin vastaava toimittaja

 

 

 

 

 

Twitter
Facebook
Ei kommentteja

Lähetä kommentti